Referencje


I OGÓLNOPOLSKI KONKURS KULINARNY - Kudowa Zdrój
IV Bielski Regionalny Konkurs Kulinarny
II Tarnobrzeski Konkurs Szkół Gastronomicznych
Polagra Gastro
Trendy Chef
Turniej Kucharzy
VII Mistrzostwa Polski
w Podawaniu Baraniny
Dorszowe Żniwa
Mistrzostwa Polski Seniorów
w Podnoszeniu Ciężarów
EURO-TOQUES - Polska
Unifreeze Culinary Cup
Zespół Szkół Gastronomicznych
Zbójnicka Orkiestra Świątecznej Pomocy
Kulinarny Puchar Polski
Mistrzostwa Polski w Carvingu
Kuchnia Polska Wczoraj i Dziś
Mistrzostwa Polski w Podawaniu Baraniny
EURO-TOQUES - Polska
Festiwal Kuchni Zbójnickiej
Festiwal Smaku - Turniej Kucharzy
VIII Małopolska Olimpiada Jajcarska
Zakopane 2011
Zespół Szkół Specjalnych Nr 14
w Krakowie
Stowarzyszenie Polskich Kucharzy
i Cukierników - Region Pomorski
Zespół Szkół Gastronomicznych nr 1
w Krakowie
Zespół Szkół Gastronomicznych nr 2
w Krakowie
Zespół Szkół Gastronomicznych nr 2
w Krakowie
Stowarzyszenie Rzeźników i Wędliniarzy
Rzeczypospolitej Polskiej
Rudopal Sp z o. o.
Stowarzyszenie Małopolskich
Kucharzy i Cukierników
PHU Fortis
Beskidzki Klub Kulinarny
Na rynek marsz - Kraków 2010
Cieszyńskie Smaki - Cieszyn 2010
Dorszowe Żniwa - Gdynia 2010
Europejskie Targi Produktów Regionalnych
Zakopane 2010
Zespół Szkół Mistrzostwa Sportowego
im. Stanisława Marusarza
Zakopane
Zespół Szkół Gastronomicznych nr 1
w Krakowie
Zespół Szkół Specjalnych Nr 14
w Krakowie
Zespół Szkół Gastronomicznych nr 2
w Krakowie
Komisja Okręgowa Olimpiady Wiedzy o Żywieniu i Żywności w Lublinie

„Kawa jest złotem prostego człowieka i – jak każde złoto – obdarza wszystkich poczuciem luksusu i szlachetności.”

(Abd-Al.-Kadir)